SoftDesign


Bun venit Vizitator pe SoftDesign, speram ca-ti place acest forum care iti pune la dispozitie o gama larga de tutoriale si resurse pentru WebDesign si ForumGratuit , si speram ca vei binevoi sa-ti faci cont pe forum pentru a avea aces la toate subiectele forumui.

cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

In jos

cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

Mesaj Scris de Shaggy la data de Lun Sept 26, 2011 2:47 am

cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere
Multumesc
avatar
Shaggy
Moderator

Sex : masculin
Mesaje : 364
Credite : 2891
Data de inscriere : 06/09/2011
Localizare : Pascani

Vezi profilul utilizatorului http://staraim.forumz.ro/forum

Sus In jos

Re: cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

Mesaj Scris de Gyzmo la data de Lun Sept 26, 2011 8:02 am

Cu ajutorul imaginilor creeate in Photoshop.
avatar
Gyzmo
GFXcrew

Sex : masculin
Mesaje : 727
Credite : 29038
Data de inscriere : 05/09/2011
Localizare : Braila

Vezi profilul utilizatorului http://widegfx.forumer.ro/

Sus In jos

Re: cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

Mesaj Scris de Shaggy la data de Lun Sept 26, 2011 8:46 am

Dar nu este nici un cod Surprised
avatar
Shaggy
Moderator

Sex : masculin
Mesaje : 364
Credite : 2891
Data de inscriere : 06/09/2011
Localizare : Pascani

Vezi profilul utilizatorului http://staraim.forumz.ro/forum

Sus In jos

Re: cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

Mesaj Scris de Gyzmo la data de Lun Sept 26, 2011 9:17 am

Incearca asta:
Cod:

<span class="clasa1">P</span><span class="clasa2">rimul</span><span class="clasa1">C</span><span class="clasa2">uvant</span>


<style>

.clasa1{ color: black; }
.clasa1:hover { color: red; }
.clasa2{ color: black; }

</style>
avatar
Gyzmo
GFXcrew

Sex : masculin
Mesaje : 727
Credite : 29038
Data de inscriere : 05/09/2011
Localizare : Braila

Vezi profilul utilizatorului http://widegfx.forumer.ro/

Sus In jos

Re: cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

Mesaj Scris de Gyzmo la data de Mier Sept 28, 2011 4:42 am

Rezolvat?
avatar
Gyzmo
GFXcrew

Sex : masculin
Mesaje : 727
Credite : 29038
Data de inscriere : 05/09/2011
Localizare : Braila

Vezi profilul utilizatorului http://widegfx.forumer.ro/

Sus In jos

Re: cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

Mesaj Scris de Gyzmo la data de Mier Oct 05, 2011 4:11 am

Considerat rezolvat !
avatar
Gyzmo
GFXcrew

Sex : masculin
Mesaje : 727
Credite : 29038
Data de inscriere : 05/09/2011
Localizare : Braila

Vezi profilul utilizatorului http://widegfx.forumer.ro/

Sus In jos

Re: cum fac cand pun cursorul pe banner sa se colorez primele doua litere

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum